Reviews


Based on 2437 reviews
90%
(2200)
9%
(214)
1%
(13)
0%
(3)
0%
(7)

Fick ett bra bemötande när jag fick två conditioner när det egentligen skulle vara ett schampo och en conditioner. Jag fick behålla det som dom skickade fel och dom skickade en schampo med detsamma.

Har tvättat mig två ggr med produkterna och känner verkligen hur bra dom är på bara två ggr.

Superbra champo

Ett jätte bra champo håret blir som silke

Trevligt schampo!

Ett trevligt schampo som rengör på djupet! Har tidigare haft problem med att mitt hår blir fett redan efter en dag, men med detta schampo kan jag gå upp till tre dagar mellan hårtvättarna. Håret känns lätt och luftigt efter!

Rent länge

Rengör på djupet och sitter i ett längre tag. Rekommenderas!

Håller vad den lovar

Håret blir mjukt och lockarna framhävs, men lätt att överdosera.
Drygt som allt annat härifrån.
Nöjd!

Bra för mitt hår

Funkar som en hårmask. Låter den sitta ett tag. Rekommenderas!

Fuktgivande

Är så nöjd med resultatet - inte flygigt eller torrt utan mjukt och lockigt. Doften är sagolik.

Strålande

Håret blir mjukt och det känns inte torrt. Fantastisk doft!

Ger verkligen volym och lockarna kommer fram

Håret blev blankt och glansigt utav den, men ta inte för mycket då kan det kännas lite fett.

Ger bra volym och stadga. Funkade inte för mig att låta håret lufttorka med denna dock, det blev stripigt. Men fönar jag det blir det jättebra! En aning svårare att borsta ut det då det liksom blir lite tjockt i botten, men det priset är jag villig att betala för att få denna volym :)

A
Hydrating Infusion serum 500 ml
Anna Gardell-Olsson

Förbättrade effekten av både schampo och balsam,håret upplevs fylligare och mindre flygigt/statiskt.

Luktar magiskt!

Jag tror inte att det här serumet är 100% match med mitt hår men jag använder det ändå och är nöjd. Det luktar fantastiskt och det är väldigt smidigt att kunna använda i såväl schampoo, balsam eller efter duschen.

Så bra!!

Älskar det här schampot, är jättebra för mitt tunna/fina skandinaviska hår. Använder både schampo och balsam och även serum.
Hydration serumet blandar jag ut tillsammans med balsamet för extra fukt och efter dusch så tar jag i volymserumet. Mitt annars VÄLDIGT platta hår får äntligen volym🥰 och det doftar väldigt trevligt, inte för stark doft, precis lagom.

Så bra!!

Älskar det här balsamet, är jättebra för mitt tunna/fina skandinaviska hår. Använder både schampo och balsam och även serum.
Hydration serumet blandar jag ut tillsammans med balsamet för extra fukt och efter dusch så tar jag i volymserumet. Mitt annars VÄLDIGT platta hår får äntligen volym🥰 och det doftar väldigt trevligt, inte för stark doft, precis lagom.

Aldrig haft så slätt hår

Aldrig haft så slätt hår. Doften är lite speciell, men har vant mig. Håret håller sig fint länge. Mitt vanligtvis rätt raka hår blir jättelockigt om jag låter det självtorka sen jag började med detta. Känns även som jag tappar mindre jår. Det är rätt svårt att få ur allt schampoo och balsam ur håret (har völdigt tjockt hår) Får skölja som en galning. Balsamet kan jag bara ta i yttersta topparna, annars blir det som en hinna på håret typ. Serumet oanvänt än så länge eftersom det känns som det är mer än tillräckligt med schampo och pyttelite balsam.

Superbra!

Jag är jättenöjd med denna produkt. Känns fräscht och doftar gott. Lätt att applicera.
Rekommenderas!

Håller håret fräscht!

En mycket bra stylingprodukt som håller håret fräscht och inte känns tungt kladdigt!

Jättebra balsam

Andra beställning

Var lite skeptisk i början och tänkte det var bara en av de overrated schampo. Men nu har jag beställt 6 flaskor hemma och är supernöjd

Andra beställning

Var lite skeptisk i början och tänkte det var bara en av de overrated schampo. Men nu har jag beställt 6 flaskor hemma och är supernöjd

Älskar!

Ger hårer en mjuk och bra könsla.

Ljuvligt

Uppskattar detta shampo så mycket och även tillhörande conditioner. Håret blir livfullt glansigt och håller sig rent länge. Upplever nog att håret känns lite tjockare också

Älskar möjligheten att använda i såväl i schampoo som att kunna ta en pump i håret efter tvätt. Väldigt användbart & god doft

God doft, & lätt balsam, precis som mitt hår behöver. Väldigt nöjd

Martinsson

Håret är lätt att reda ut, mindre flottigt men det krävs ganska mkt balsam